Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 18 januari 2012

En ny termin


Så började åter en termin med akvarellen.
Roligt att träffa alla bekanta igen efter veckor av ledigt. Kom rätt bra igång med målandet men var inte nöjd så ingen bild på det än så länge, lite stolhet har man väl ändå kvar. Men jag ska göra en ny likadan men i vått. Kvällens blev mera torr och det är inte jag och min stil. En riktig akvarell får det gärna flyta omkring lite på. Nu ska vi också beställa färgpaletter från USA så vi riktigt får skvätta omkring ordentligt.

Dagens tanke:
Ibland blir jag så less på mej själv och all skit jag tar.
Orättvisor är det värsta jag vet och när det sen görs medvetet blir jag så arg att adrenalinet pumpar som besatt i mej och jag går omkring och fräser ur mej osmakligheter till höger och vänster. Riktigt så man känner hur man går sönder. Att så få höra att man nog har rätt att vara arg och får stöd i saken känns bra, men när ändå ingen riktigt vill ta tag i det, allra minst jag själv vågar stiga fram och säga att nu har det gått alldeles för långt, då lämnar det där att gnaga. Till sist är jag ändå den som ger mej och sväljer all galla jag skulle vilja spy över nån och denna nån fortsätter som om inget hänt och fattar aldrig att folk blir kränkta och illa behandlade och orättvisorna bara fortsätter och fortsätter. Bara för att jag inte vill att nån ska bli sårad eller ledsen så då står jag där själv och biter ihop.Vart tog hon som inte skulle ta mera skit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar