Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 januari 2012

Januari



Så skriver vi då 2012 och nånstans där långt bak i huvudet förstår man att år 1971 är väldigt långt bak i tiden.
Alltid när ett nytt år börjar så inbillar jag mej att nu ska jag börja ett nytt liv,leva hälsosammare,lyssna på kroppen,inte stressa och framför allt ta vara på dagarna och göra nånting bra av dem. Så också i år,få nu se hur långt det räcker.
Sen är det också lite skrämmande med ett helt nytt år för man vet inte vad som väntar. Så är jag en person som vill att allt ska lunka på i samma hjulspår, inga stora förändringar. Trygghet framför allt. Trots att jag med åren märkt att jag håller på att förändras och faktiskt är lite nyfiken på vad som finns där runt hörnet. En liten gnutta äventyrslysten finns även här inne.
Det kanske har med att barnen växer upp och klarar sej på egen hand rätt bra. Då man inte längre behövs på samma sätt som när de var små utan nu står jag här med en hel del tid över till att göra något vettigt av. Har möjlighet att upptäcka saker. Att göra sånt som jag för bara några år sen såg som omöjligt.
Spännande att öppna första bladet i en helt tom bok och bara börja fylla. Att göra det bästa av det.
Önskar er så en riktigt god fortsättning på det nya året. 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar