Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 29 januari 2012

Skrattfest


Ja som jag ju skrev före 60 års festen så blev det en hejdundrandes rolig fest och kanske ännu lite bättre. Inte för inte att man så här dagen efter är lite småkär i sin egen morbror. S.k morbrorskärlek.


Svanbäcks buss hämtade upp oss på förmiddagen och vår egen värdinna fanns ombord med sin serveringsvagn och såg till att alla trivdes och hade det bra. Till de minsta barnen delades kramdjur och presentpåsar med överraskningar ut.


Släktens framtid bänkade sej förstås där bak. Färden gick typ från Kokkola, Esse, Kovjoki, Nykarleby, Munsala och slutmålet som jag nästan hade gissat mej fram till redan Solf Gästgivaregård och vikingafest.


I bussen hölls många tal och en och annan vits. Vi skrattade så tårarna rann åt många dråpliga situationer tex. när Håkki fick besök på sjukhuset av sin bror med 2 meter hög gultistel.


På sniskan öh? Här gällde regeln man tager vad man haver och fiskben blev utmärkta tandpetare.


Så finns det alltid ett par dårar i släkten som ständigt ska göra bort sej inför alla andra. Men showen blev trots allt bejublad.


Här körs det så löständerna ryker.


I bussen hem bjöds det på kex, ostar och vindruvor. Så gott så gott.
Så blev det presentutdelning och Håkki förärades b.l.a med en snygg hatt. Tavlan som jag målat vet jag nu har landat i det rätta hemmet. Roligt att den blev till glädje för jubilaren.
Mitt ödmjukaste tack till Lela som ordnat och ställt till med festen och Håkki för att vi fick vara med om en oförglömlig fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar