Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 14 januari 2012

Vårkänslor


Började dagen som besatt av städning och allt gick i ett huj.
Ut med allt jul och gammalt damm bort. Sen blev det faktiskt lite tomt och blekt på nåt vis så det botade jag med att hämta hem 4 nya växter som nu står och piffar upp tillvaron.
Det var lite som att ta in våren och det i sin tur ledde till att jag slog mej ner med telefon och Elloskatalogen och beställde hem några plagg och ett par skor. Få nu sen se hur bra det passar sen.
Det här med nytt år känns verkligt som en nystart varje år och hastigt börjar man längta till våren. Men nog skulle det vara härligt att först hitta sej på en uteservering i en solig slalombacke drickandes rykande het choklad. Få nu se, vi har ju firmaresan på gång också trots att vi hålls på sträckbänken ännu med den.
Har också suttit och hållit farmor sällskap ett par timmar idag och stackarn har väntat mej hela veckan.
Det är inte för inte man får en klump i magen men hon är trots allt väldigt förstående med att jag har jobb, familj och hem att ta hand om. Men nu känns det bra att jag har varit och vi hade en bra stund tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar