Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 januari 2012

Smygstädning



Den här tavlan i bildhuggning kom Erik med hem från skolan redan före jul.
Tycker den är otroligt charmig och vilket arbete sen!

Ja som rubriken säger så smygstädas det hos oss och då gäller det främst julen. Har tröttnat på det röda nu om än vi haft väldigt lite rött i år. Mest är det juldukar som får ge vika för annat. Det här med att smygstäda går till på så sätt att det tas bort lite efterhand precis som när jag börjar pynta alldeles för tidigt. Allt för att gubben inte ska märka att det går för fort. Kommer för mycket pynt fram på en gång får jag höra om att ingen pyntar ännu och bla bla bla, lika när det ska bort så har jag alldeles för bråttom och får höra att klart jag tröttnar när det ska fram så fort bla bla bla. Men tar jag lite i gången reagerar han inte med detsamma, smart va? Granen däremot stör mej inte alls och den får nog stanna inne över trettondagshelgen.

Så har jag torkat damm och plockat lite extra i Patriks rum till hans hemkomst.
Han ringde i kväll och stuggänget skulle ut och äta till Ekenäs, det börjar bli sista chansen att vara alla samlade. Vapnen och det mesta av kläderna är redan inlämnade och i morgonkväll är det hemförlovningsfest. Men han sa att nu går tiden otroligt långsamt när de inte just har nåt program.
Jag funderade om han nog ska klara av att bo hemma med oss nu efter att ha varit borta i 3,5 år men det verkade som om det var det allra bästa alternativet och det är ju roligt att höra. Få sen se hur länge det tar före vi alla går varandra på nerverna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar