Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 14 januari 2012

Teemalördag


God morgon alla glada!
Måste få berätta den glada nyheten om att Yle teema har ikväll Teemalördag med ingen mindre än Leonard Cohen.
Kl. 21.00 börjar en intim skildring av en ung och beundrad trubadur ute på världsturne 1972. Den här har visats en gång tidigare och vissa har den redan på band och tittat om och om igen :)
Där ser man en ung Leonard på scen, i logen, i bussen, i bassängen och i duschen. Mycket intim med en gråtande Leonard i logen över det stöd han får av publiken när det inte känns bra. När ljudteknikerna klantar sej och ljudet är dåligt ber han de som sitter längst bak att komma fram så hjälper han dem upp på scen så får de sitta och lyssna därifrån. Otippat att sitta längst bak och det ändå skulle bli en höjdar konsert. Har man det minsta intresse av den här artisten är det värt att titta på.
1972 var jag 1 år och han ute på världsturne. I år blir jag 41 och i år ger han ut sitt senaste album med pinfärska sånger som han skrivit och gjort musik till själv. Stålmannen!
22.45 fortsätter Teemalördag med hans konsert från O2 arenan i London från världsturne´n 2008. Detta har inte tidigare visats i tv men finns på dvd och hemma hos mej. Samma konsert som jag var på första gången i Helsingfors. Några av de enligt mej bästa låtarna är inte med men annars, suverän.
Fint va? här har ni nu program för hela lördagskvällen så behöver ni inte bekymra er för hur ni ska få tiden att gå. Heja Yle Teema!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar