Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 januari 2012

Det där med presidentvalet



Voj voj så lat man har varit i kväll då.
Men tur att man inte känner att man måste hålla igång hela tiden. Zeb har fått sin dagliga dos skogspromenad och tar gårdagsbekymren med ro, det gör vi andra med. En dag åt gången så ser vi sen.
Har suttit och gjort världsförbättringar med svärmor en stund och nu väntar jag på att bastun ska bli varm. Är långt ifrån anständig med långkalsonger och ett hår så flottigt att det slickar sej efter skallen. Men man kan ju inte vara tipp topp jämt :):)
Sen tror jag faktiskt det blir en stund med våra presidentkandidater i tvrutan. Borde så småningom komma till skott med vem man ska rösta på, är redan inne på min tredje kandidat...
Sak samma egentligen man kan inte bry sej mindre än vad jag gör, jag är bara intresserad av slottsbalen och presidentens klädsel ha haa. Nu lär det inte vara så stor variation några år framöver har jag förstått, endast storleken kan vara olika. Allt från L till XXL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar