Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 januari 2012

Den ljuva ungdomen


Har suttit och tittat på fotografier och hittade en del från min ljuva ungdom.
Alltså 80 talet var nog så underbar med sina färggranna kläder och Carola frilla. De här byxorna hade min mamma sytt och jag bara älskade dem. Jackan hade en massa fickor med skrynklande gummiband och jag såg mera ut som nånting uppstoppat i den. Så skulle det vara färggranna skor och ja, på det stora hela var jag precis rätt i tiden.
Jag gillar färg på kläder men är idag allt för feg att bära såna vilket är synd. Tror det har att göra med åldern men den borde man verkligen ta och sätta till sidan ibland. Lite mera färggrant och världen skulle bli gladare.


Den här blusen var en favorit med stora fladdriga ärmhål och var flitigt i användning, och ljusrosa byxor mmmmm......
Ellos katalogen har mycket som påminner om det ljuva 80 talet nu, pasteller, starka färger och holkärmar mm. Men min höga ålder hindrade mej från att beställa sånt så det blev färgskalan beige, kakigrönt, vitt och blått. Tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar