Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 januari 2012

Tummen upp!



När det är slaskigt och blåsigt och vädret suger i allmänhet finns det inte mycket bättre än att få goda nyheter. Jag ska ut och resa!!!
Till våren firar firman 20 års jubileum och vi anställda har fått veta att en resa ska bli av. I dag var anmälningslistan uppe och chefen informerade, och vet ni vad... jag ska ut och flyga igen!
Nu är inte allt spikat än men nästa vecka vet vi med säkerhet resmålet.
Chefen kom upp på kaffepausen och ville att vi så fort som möjligt skulle anmäla oss så de vet om intresse finns. Jo vänta bara sa jag, bara vi får druckit kaffe så skriver vi. Sen stod vi där på kö och skrev. Tummen upp för min arbetsplats, ibland är den nästan för bra.
Kom på mej själv mitt i ivern hur jag har förändrats med åren. Hade jag för 10 år sen fått samma erbjudande så hade jag genast sagt nej och magen knytit sej. Jag har varit den fegaste av fega och inte vågat mej på nånting, har varit rädd för allt det okända.
För 5 år sen blev vi bjudna på en resa till Tallinn och då var jag med fast jag funderade en och två gånger först. Det blev en superresa som jag sent ska glömma.
Nu vid mogna 40 är jag nyfiken på omvärlden och vill se och upptäcka nya saker. Åren mellan 20 och 30 skulle jag inte ta tillbaka fast de skulle kasta dem efter mej.
Flyga! Alltså jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar