Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 31 december 2011

Nyårsafton



Tänkte ge er en bildkavalkad med lite text över året som gått.
Fast vi idag haft en riktigt härlig vinterdag går det inte att jämföra med hur vacker natur det bjöds på i början av året. Hoppas vi ännu får uppleva en riktigt vinter på det nya året.


Under året lärde jag mej också flyga och det är nästan mer än jag trodde om mej själv. Med lite tur kanske det blir en flygresa också nästa år.


Så kom vi oss till Stockholm och plötligt hade jag ett AIK fans till karl som befann sej med huliganer inne på Råsunda.


Besökte pappas grav för första gången.

Patriks dimission en vacker försommarkväll.


Ozzyfest i Tammerfors. Är faktiskt lite surt att inte gubben och jag också betalade in oss,det skulle ha varit en upplevelse. Men vi fick höra honom live i alla fall.


Orions bästa år hittills med flera spelningar. Erik i toppform med sin gitarr och utstrålade självsäkerhet. Önskar nu bara att pojkarna håller ihop och får en bra fortsättning.


Så blev man då 40 och jag hävdar bestämt att tiden spelat mej ett spratt.


Första permissionen och vi möttes i stan på Jakobsdagar. Detta ögonblick glömmer jag inte.


Min favoritbild under året. Faneden i Närpes.


Lite tantvarning var det över konserten med LillBabs men nog var det håll i gång i tanten.


Träffen med Janne Schaffer var ju då i sin tur något i hästväg.
Annars har det varit ett rätt lamt konsertår för min del. Men jag påminde mamma om att 2012 ska vi iväg på nåt för vi har varit -08 och -10. Nu blir det väl inte Leonard vi möter hur gärna vi än vill för det är bara att inse,gubben håller på och bli gammal och ingen kan fodra att han flänger jorden runt. Undrar föresten om han inte borde ha nån som hjälper honom med hushållet, jag kunde ta anställning på direkten. Servera kaffe ur hans emaljmuggar och så länge han sitter med fötterna i blöt för att få naglarna klippta kunde han ta sin gitarr och sjunga lite för mej:
Because of a few songs
Wherein I spoke of there mystery
Women have been
Exceptionally kind to my old age... eller nåt.


Årsutställningen där två av mina tavlor kom med. Det kändes som en knuff i rätt riktning.

Ja det var en glimt av mitt år. Så mycket som hänt och en viss turbulens men nu tar vi tag i ett helt nytt år med tomma blad att fylla. Ser så fram emot.

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!
Kärlek till er.
Fred på jorden och allt det där.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar