Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 8 december 2011

Julmys med Oriflame


I kväll har jag suttit på cafe´ Fredrika och druckit julkaffe med andra försäljare.
Det är ett glatt gäng och vi har det riktigt roligt ihop när vi träffas. Både finsk och svensktalande och ibland blir jag så ivrig att det kommer finska grodor ur munnen på mej fast jag har för vana att hålla käft när det går på det språket. Nu ska ni inte tro det handlar om stora diskusioner där jag sitter och gestikulerar utan när jag tänker efter kunde det i kväll ha handlat om punainen och ihanaa. Imponerande jag vet. Men i alla fall.
Så har vi testat läppstift och suttit i sminkstolen i tur och ordning och jag gick därifrån men rött plutande läppar, är det jul så är det. Sniffat i massa parfymflaskor och nästan känt mej drogad av de förföriska dofterna. Hällt herrparfym över mej så jag var rädd att en drös med kvinnfolk skulle komma efter mej.
Så fick vi varsin burk med dagcreme och av min teamleader fick jag en rosa påse med en liten julklapp i som jag inte skulle öppna före julafton men få nu se om jag orkar hålla mej.
Alltså en superkväll.

Kom så hem till en ny härligt doftande säng och jag som inhandlat nya kuddar och täcken. Så nu ska här bäddas och sen sovas en underbar skönhetssömn eller vakna med ond rygg. Vi får väl se.

2 kommentarer:

  1. Efter att jag bökat runt ett par gånger och funderat på att hämta gamla kudden somnade jag och sov som ett barn till väckarklockan ringde. Det blir nog bra det här.

    H. Anette

    SvaraRadera