Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 22 december 2011

Jullov!



När vi haft julkaffet i arbetet och doppat så det står ut ur öronen och skrattat och skämtat.
När lamporna släcks i hallen och folk önskar varandra en god jul, då känns det i hela kroppen att nu är det verkligt jul och ledigt.
Pojkarna hade påbörjat städningen när vi kom hem så resten gick ganska snabbt. Sen tog vi in granen och så fick jag ta fram dammsugaren igen. men nu står den där klädd och fin om än det är en mörk bild av den men så är det också julmys i vårt hus. Så svårt att fota i detta mörker.
Röda och vita bollar. Silvriga renar.Glittriga stjärnor. Strutar med godis i och så fina glaskrubban som jag fått veta kommer ända från Prag.
Har nu suttit och skickat julhälsningar på eposten åt de som inte fått julkort. Åt sådana som jag har mindre kontakt med men ändå vill komma ihåg i juletid.
Så har jag ännu ett telefonsamtal åt min halvbror som jag borde komma mej för. Men det är svårt när det går så jättelånga perioder mellan vi hörs eller träffas. Vi blir så främmande för varandra men få nu se, det brukar kännas bra efteråt.


                                    En liten påse kärlek från käraste syster min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar