Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 28 december 2011

Ännu om de där julklapparna



Ni minns kanske att jag var på silverlerakurs ännu en gång för att göra julklappar?
Då gjorde jag smycken till alla mina tre karlar. Jag hade färdigt tänkt ut hur de skulle formas och namnen skulle tryckas och eftersom jag hade första kursens instruktioner kvar i huvudet gick det snabbt och enkelt.Köpte sen kedjor och alla tre är i daglig användning så de blev uppskattade.


Av gubben fick jag en hett efterlängtad plånbok modell större än jag önskat men den mindre var slut. Äkta mjukt koskinn som bara blir vackrare med tiden.


Pojkarna gav mej en till Runo Arabias kaffekopp och nu har jag ett halvt dussin i min samling. Gillar dessa då de passar både sommar som vinter och är en verklig färgklick på bordet.

I dag hämntade jag min farmor för eftermiddagskaffe hos oss och det slutade med att hon också fick sej en kvällsbit. Nöjd och tacksam var hon när jag förde henne hem. Har suttit och tittat på mina tavlor fast hon egentligen inte ser dem men jag har förklarat hur jag målat och med vilka färger. Så synd att hon inte ser, isåfall kunde vi ha målardagar tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar