Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 december 2011

20 ÅR!


Vår fina fina Patrik blir 20 år i dag.
Vart tog åren vägen? Jag bara undrar, just var jag ju själv där med svärmor som tog mej till BB när jag skulle föda min förstfödde och gubben var med motorsågen i högsta hugg långt ute i skogen. Det var före mobiltelefonens tid och det var bara att vänta tills han och hans pappa kom hem med att berätta att just nu borde gubben vara hos mej för att hålla handen och massera ryggen. Men han hann i god tid.
Just nu firar Patrik sin födelsedag på bussen på väg ner till Dragsvik och har loppusota framför sej inkommande vecka. Då blir det att kriga ute i Niinisaloskogarna. Nästa helg blir kort så han tänker inte komma hem utan tar en utekväll i Ekenäs istället. Så nu kommer han inte hem före till jul och det låter länge på nåt sätt men så har vi faktiskt julen bara där om hörnet. Han har så väldigt lite dagar kvar nu att man knappast tror det är sant.
Dagen har för övrigt gått åt till att fjäska för familjen med mat och kaffe om vartannat. Nu tror ni mej kanske inte men idag har jag haft en stor laxbit i ugnen! Det är första gången i historien och jag är rätt osäker på om ugnen ska gå att använda mera. Trodde flera gånger jag skulle storkna där vid spisen när jag stod och andades in fiskångorna. Bra åtgång hade den i alla fall så det var ju bra. Själv försökte jag inte ens smaka utan tror jag fick i mej av den hälsosamma fisken genom ångorna och satte tänderna i en bit nötkött istället.
Har just sett ett till avsnitt ur Drakan och åter står kaffepannan på en sista gång före Erik ska iväg på ännu en skolvecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar