Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 30 december 2011

Fredag då



Med så här långt ledigt blir man alldeles kollrig i huvudet och har ibland ingen aning om veckodag. Men jag tror bestämt det är fredag idag och det betyder sista lediga dagen, nu återstår bara en vanlig helg innan vardagen tar vid. Lite skönt ska det nog bli för jag får inget gjort och sitter bara mest och pöser. Vanlig helg och vanlig helg vi har ju faktiskt nyår på kommande och i morgon ska jag lite blicka tillbaka på året som gått. Verkligt händelserikt när man rullar bandet tillbaka men alltså det i morgon.

Har idag gått omkring i mysbyxor och mina julstrumpor som jag är så förtjusta i. Håret står på ända och glasögonen är så skitiga att jag får känna mej fram för att hitta. Men det är lite skönt med sådana dagar också och är glad att jag inte har behov av att vara tipptopp varje dag. Men nu blir det just att rycka upp sej och försöka hitta vatten och tvål. Vi är nämligen bortbjudna till systers i Purmo och före det ska vi besöka staden Nykarleby för Jakartes årsutställning avslutas idag och mina två tavlor får äntligen komma hem. Var jag ska hänga dem är en annan femma men det brukar lösa sej, vi har ju ett enormt hus med massor av väggar :):)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar