Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 14 december 2011

Julklappsjakten


Det tog sina timmar men nu är vi tillbaka från vårt julklappsuppköp och är faktiskt färdig med inköpen. Sånt som det blivit funderat på och jag inte riktigt vetat ut och in med så var med ens så självklart och det var bara att plocka från hyllorna och vips hade alla fått sina paket.
Det som gav mej mest ångest var nog svärmors paket. Minns ni i fjol när vi lottade om vem som skulle köpa åt vem i gubbens släkt? Ett mycket bra påhitt och jag fick svärfar som min kandidat det året. I år fick jag den äran att köpa åt svärmor och jag kan säga att det inte var ett dugg lättare men nu är det också fixat.
Halt som sjutton var det mellan varuhusen där i Kokkola, jag det är den staden vi anlitar när det verkligt ska shoppas loss. Vi halkade in på restaurang och åt i värsta Lady och Lufsen anda. Nu var det inte spagettin som var lömsk utan osten på pizzan och osten i tomatsoppan som vi kämpade med som långa trådar.
En trött soldat ringde från en blöt och snöig skog. 3 timmars sömn om nätterna och pansarvagnar som jagar, det låter inte trevligt. Dessutom fick han veta att han blivit skjuten av prickskyttar och det hade han ingen aning om. De tycks ta det sista ur dem nu för snart är det försent. Men i morgon tar kriget slut och då hoppas jag han får leva i fred resten av sitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar