Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 23 december 2011

Att komma i julstämning



I skrivandets stund smattrar regnet mot fönsterrutor och tak och det hörs hur vinden tar fart mellan varven. Långt ifrån snökristaller och röda näsor.
Därför måste jag söka efter en bild från fjolårets julhelg och då var bilden en helt annan.
Men nu är det som det är och det gäller att göra det bästa av situationen. Är fruktansvärt nöjd med dagen som gott. Har hälsat på gubbens mormor och morfar, min farmor och telefonsamtalet jag skrev om i går är avklarat och nu efteråt känns det verkligt bra.
Jag har gjort en rejäl morotlåda (till mej själv) och trillat ca 100 köttbullar så jag tror att vi klarar den här julhelgen. Hälften av köttbullarna är vanliga hederliga och andra är med kanel och honung och jag säger bara "tjo flöjt". Så blir det mycket enklare i morgon med att bara värma upp vartefter det känns som om man skulle få tryckt ner lite till.
Köpte en ljusslinga på rea idag som hade löskontakt när jag fått den monterad på rätt ställe. Typiskt och så här nära inpå julen rök det smått ur öronen igen men man får inte vara dum så jag vek och drog lite och sen på med tejp bara och nu har det lyst i flera timmar. Ett paket till mej själv och Patrik ligger troligtvis och trycker på nåt postkontor och hann aldrig fram i tid trots att det är över en vecka sen det skickades iväg. Sånt suger rejält men vad kan man.
Nu är det tydligen uppesittarkväll och så länge ögonen hålls öppna ska jag snirkla ihop några skinksmörgåsar till gubben och mej och så tar vi väl en julöl på det va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar