Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 16 december 2011

Att bli överraskad



När vi kom från arbetet idag hade jag ett litet tjockt kuvert som väntade på mej i postlådan.
Nyfiken på vad det kunde innehålla och på avsändaren öppnade jag det så fort jag kom innanför dörren.
Där fanns ett handmålat kort och den vackraste lilla krubba av glas. Ibland blir man så glatt överraskad att man nästan svimmar av för en stund. Den är så ljuvligt spröd och fin och nu hänger den i vår lilla gran som ännu står i köket. Vet inte hur många gånger jag redan " bara måste få hålla den i handen en stund". Avsändaren visste säkert att jag skulle bli glad, men så här glad visste hon nog inte.
Tack än en gång fast jag redan mailat dej :)

Så skönt med fredag och god vänner nu är det inte långt kvar till julafton. Tog mej lite i kragen och torkade skåpdörrar och hyllor i hjälpköket i gårkväll men se det skulle jag inte gjort. I morse var jag så snorig och eländig före jag kom igång. Nej bäst att låta dammet ligga där som ett fint lager istället för att röra till det hela.
Erik är hemma,spelar på guran,skrattar högt åt roliga klipp på youtube och ropar att jag ska komma och titta. Så visst tittar jag och så skrattar vi tillsammans. Härligt att jag ännu får vara med på ett hörn.
Patrik har jag inte hört från på ett par dar men på fejjan har han gjort ett inlägg i kväll : Läger Tj 0!
Det måste var en härlig känsla.

Nu återstår inte mycket annat än ett bastubad och glögg. Jag är totalt nerkärad i dessa fredagskvällar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar