Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 december 2011

Resten av dagen



Ja det blev en runda till staden för matuppköp. Jag försökte handla allt som gick för bäst före datumet och nu är det bara småkrafs kvar. Tänkte att då behöver jag inte springa huvudet av mej strax före jul. Tydligen hade många andra tänkt på samma vis för det var en massa folk i farten.
Väl hemma igen satte jag ihop en knäckebrödsdeg på jäsning och i väntan på den blev det lite julgodis.
Det är alltid roligt att göra eget men om det finns nåt kvar när julafton kommer är en annan fråga. Nu smälte jag bara 70% choklad och rörde i torkade tranbär och solrosfrön. Så här långt känns det rätt hälsosamt men jag har ännu tänkt göra lite annat.
Har stått i två timmar nu och kavlat och gräddat och är både rödbrusig av värmen i köket och trött i benen. Men nu är det klart så långt som på att det ska städas undan ännu. Men först ska jag gå med några bröd till de nyinflyttade här bredvid så får jag vädra av mej på samma gång.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar