Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 december 2011

Att längta ut


Vad roligt det var att vakna till en frostig och kall morgon och dessutom med ett litet snötäcke.
Zeb har längtat ut för att riktigt sträcka på benen ordentligt men det blev först på eftermiddagen när jag var klar med städningen. Då föll mera snö och han var som ett litet barn och sprang så tassarna nätt och jämt nuddade marken. Så tror jag han var mera på rygg och sprattlade med benen än han stod på dem. Det är härligt att se glädjen hos ens hund när snön har kommit. Hoppas nu den får stanna ett tag i alla fall.

Finlands självständighet firas idag.
Därför ska jag just skura opp mej och vara på Halonens bal genom tv. Festblåsan är det värre med eftersom jag inte äger nån klänning. Närmaste jag kommer är mitt svarta siden nattlinne och det är inte fy skam det heller med axelband och glittriga stenar. Får väl dra det på mej.
Kollade bilderna av presidentparet som Öt hade och utstyrseln Tarja hade år 2001 med kniven i bältet påminner mej på nåt vis om vår fest i lördags. Men då 2002 hade vi en riktigt stilig president må jag säga, hon ser riktigt pigg och fräsch ut. Arajärvi är ju alltid en stilig man.
Sen ska vi fira med att grilla korv i spisen och kanske ta en öl, det är väl finlänskt om nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar