Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 1 februari 2012

En man och hans traktor


Målarkursen fick i kväll ge vika för min svärfar.
Han gick nämligen och fyllde pensionsålder och sånt behöver ju firas. Nu är han inte den som blir soffliggare precis utan skogsavverkning kallar bara vädret blir varmare. Så har han ett stort intresse för fotografering och kan snart ligga hela dagarna på mage i gräset och fotografera blommor, om han vill.
Låter riktigt trevligt. Lugnare tider önskar jag honom hur som helst för han har minsann legat i för barnens skull.

-27 visar termometern nu och det är inget vidare. Innetemperaturen i fabriken varierade i dag mellan 12 och 14 och det var riktigt olustigt till vi hittade flera värmekällor. Berättade det åt Erik när jag hämtade upp honom efter arbetet men då sa han att han tyckte det höll på att bli riktigt bra när mätaren gick opp till 13,5 på hans praktikplats. Med den här farten har vi snart en riktigt van innehund hos oss. Zeb sover inne nu om nätterna och är bara korta knyckar i linan där ute. Eldar vi i spisen ligger han framför den och mojjar sej, lapphund som han är.


Förärade svärfar med en akvarell från Esse å i höstskrud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar