Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 februari 2012

Sommarlängtan


Har bläddrat runt i lite sommarbilder och visst vore det skönt att strosa omkring barfota i mjukt gräs i stället för att bli vindpinad så fort man sticker ut näsan.
Förra sommaren gick mej förbi på nåt konstigt sätt och jag njöt inte överhuvudtaget. Hoppas jag får ta igen det till sommaren, då ska jag ta vara på varje ledig stund. Regnar det gör det inte mej speciellt mycket och inte behöver jag heller extrem värme, bara jag slipper snöyra och igensnöade vägar.
Har varit till Purmo på Joakims 12 årsfest i dag och temat kan man väl säga var Angry Birds, tydligen är det poppis nu.
Akvarellens mysterium har jag studerat flitigt i helgen eftersom jag förra kursen lånade lite material av Helena. Har påbörjat en målning som jag tänker färdigställa i morgon. Hade det inte varit för arbetet hade jag målat i natt för mina konstnärsandar är vakna och alerta. Vi är aldrig riktigt lika mina andar och jag.
Nästa månad ska vår kurs Miomålarna ha utställning i Rådhusgalleriet i Nykarleby och nåt nytt vill jag ha med.
Fastlagssöndagen till ära har vi bakat bullar och bjöd fammo och faffa på kaffe och fastlagsbullar i kväll. Erik har så länge väntat på dessa bullar så nu lär han ska få äta några de närmaste dagarna för att stilla begäret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar