Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 februari 2012

En mors omsorg


Fast jag nu inte är så där näradödensjuk har goa mamma haft en sådan omsorg om mej hela veckan. Hon har sms:at och ringt och frågat hur det är med mej och då får man som dotter plötsligt känna sej liten sjuk och ynklig. Riktigt skönt.
I dag hade hon förmiddagen ledig så hon meddelade redan i går att hon kommer på sjukbesök i dag. Så i går kväll fixade jag till en sockerkaka för vårt förmiddagskaffe och har ni sett filmen Paradiset där mannen bannas över kakhelvetet som inte vill lossna från formen så kan ni bra tänka er hur det såg ut här. Nåja jag vände på hela eländet och fick den fina sidan uppåt, dessutom smakade den mycket bättre än den såg ut.
Så har vi då suttit här och druckit kaffe, tagit för många bitar sockerkaka,skrattat åt vår glömska(tur att man kan göra det ännu)och ojat oss över sjukdom och elände i största allmänhet.
Men det att mamma tar sej tid trots att hon ska jobba kväll, det kallar jag en mors omsorg och det värmer i kylan.


Att dessutom få röda chokladhjärtan säger väl allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar