Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 februari 2012

Still got the Blues


Betania Blues Ensamble var det som bjöd på musiken i går.
Gruppen består av Beni Edström, Stefan Fagerström, Jonathan Fagerström och Anders "Antti" Sjöberg. Har hört dem ett par gånger tidigare och jag blir aldrig besviken. Det är ett skönt gung från början till slut och klart bästa Bluesbandet i våra trakter. Att sen få se dem live är nästan det bästa, de spelar med sån inlevelse och trummisen kunde man titta på i flera timmar. Han har minsan musiken i kroppen och nästan lyfter från sin pall.
Verkligt synd att de inte har nån inspelning i tankarna utan bara ställer upp när nån ber dem. Jag skulle definitivt köa för en cd. Gubben var också nöjd med kvällen för det var riktigt "hans musik" de spela.
Efteråt ett gripande tal av ungdomledaren och sen avslappnad samvaro och kaffe med härliga människor. Så här dagen efter mycket glad att vi tog oss till Betania.

På torsdag kl. 13.03 i Radio Vega i samtal om livet kan ni höra min härliga vän Gunilla i samtal om sitt liv och sin sjukdom. Repris lördag. Missa inte det.(Finns också på Arenan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar