Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 23 februari 2012

Förvirrade funderingar


Senast i dag skröt jag över hur pigg jag varit de senaste dagarna.
Det skulle jag inte gjort för nu är jag slutkörd, ögonen far i kors och jag har fingrarna på fel tangenter hela tiden och får ta om och om.
Men jag tror jag vet varför.
Har haft en drömmarnas natt med aktiv dödshjälp av en bekant men det tog inte på mej utan efter att jag fått dricka dopvatten och hålla handen ett tag var jag igång igen och det viktigaste var att skriva och tacka en Birgitta på bloggen.
Alltså drömmer man mycket konstigare än vad jag gjort i natt får man verkligen söka hjälp, annat finns inte.
Att Victoria födde en liten prinsessa i morse förvånade inte mej efter att jag själv druckigt dopvatten, det var liksom rätt självklart.
Undrar om jag själv är lite förlossningstrött.
Hur tror ni annars att en blivande drottning beter sej i förlossningsrummet?
Går hon omkring och brölar och ojar sej eller ligger hon där snällt och är foglig i allt vad sköterskorna kommer med. Skriker hon: Vad håller du på med??? åt gynekologen och har svårt att se honom i ögonen efteråt. Svimmar hon av gång på gång efter förlossningen och de får hämta henne både med säng och rullstol medan ögonen far runt i skallen. Jag bara undrar.
Är glad i alla fall att jag inte var Finlands prinsessa när jag förlöste mina pojkar och hela världen väntade med spänning.
Så går mina trötta och förvirrade tankar i kväll.
Bäst jag loggar ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar