Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 16 februari 2012

Snöyra


Huga vad snön yr där ute nu.
Zeb och jag var på promenad ca 500 meter och jag trodde ansiktet skulle gå i småbitar. Zeb däremot fattade inte vad jag muttrade om utan satte nosen i snön och lekte snöplog med viftande svans.
Väl inkommen hade jag leriga tassavtryck över hela golvet för lera finns det gått om efter att flera grävmaskiner invaderat hela området. Ser verkligt gräsligt ut.


Vår gamla "brunn" är uppgrävd och mycket eftertraktad och själva borde vi vara kopplade till "Interskity". Testar just nu med både tvättmaskin och diskmaskin igång.

Hade tänkt besöka fammo och faffa här uppe på backen i kväll men fammo hann före så vi fick mycket av kvällen bortpratad. Riktigt bra för jag hade ändå inte fått nåt vettigt gjort i kväll. Skönt att det äntligen är fredag i morgon. Nätterna har blivit för korta den här veckan och delvist är det eget fel för jag väntar tills Patrik är hemma ca 10.30 och slänger några ord med honom. Att han är arbetstagare på riktigt är ännu så nytt så jag vill följa med hur det går för honom. Tids nog börjar jag sova.


Vädret där ute gjorde att en varm Capuccino var på sin plats. Nu hörs det bara svagt av vinden där ute, maskinernas surrande, Eriks lågmälda röst när han talar med nån över nätet och Zeb som suckar djupt i sömnen. Njuter av stillheten och känner mej tacksam över att allt är precis som det ska vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar