Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 februari 2012

Att tina upp


Har försökt bjuda till för att tina upp från frysfacket jag befunnit mej i idag.
Det första var att sätta fyr i spisen och sen stå med rumppan vänd mot glaset för att mjukna till så att säga. Så blev det soppa på soppa (ärtsoppa till förrätt och bärsoppa till efterrätt). Gjorde av svarta vinbär för att få behövliga c vitaminer och grädden lade sej som bomull runt hjärtat och eventuellt rumppan där också ja. Vi har flera sjuka i influensan på jobbet och nu gäller det att kurera sej så mycket som möjligt.
Satte så en bröddeg på jäsning för att få värme också från ugnen under gräddningen. Då när jag arbetar i köket vill jag ha musik förstås och posten och jag är för tillfället rejält på kant med varandra (inte för att posten har nån aning om det) men i alla fall. Så kom jag på den ljusa ideen att ta fram laptopen och spela via you tube. Har alltid bannats över att vi har hela 4 datorer i detta nördhus men i kväll sände jag en kärleksfull tanke till min gubbe som är så omsorgsfull och har tänkt ut den här situationen i förväg. Puss på dej! Så medan jag kavlade bröd lyssnade jag en låt i taget och med mjöliga små fingrar pillade på tangenterna vidare till nästa låt.


Pojkarna kom på den ljusa ideen att vi ska ha bastu i kväll och jag var inte sen om att instämma. Har svårt att bli riktigt upptinad i kväll så det är bara att ta till alla metoder.
Sen blir det president debatt från FST5 och den ska jag titta på i lugn och ro utan en massa expertutlåtanden från bättre vetande trots att min kandidat länge varit klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar