Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 22 februari 2012

"Zebu" en gång till


Har varit en bättre kvällskurs.
Gjorde en till "Zebu" nu med mindre blått och en lurvigare hund. Den här är jag nöjd med.
Mycket prat och skratt och i kväll var det t.o.m kaffebjudning! Också wienerbröd men jag avstod :)
I arbetet bjöds det på rulltårta men inte där heller tog jag nån, wow en hel dag utan sött, jag är så himla stolt över mej själv!

Vet inte om det har med åldern att göra men radioprogrammet kaffekvarnen tycker jag är rätt intressant. Eftersom jag så gott som växt upp med min mormor och hon har präglat mycket av den jag är i dag har jag också växt upp med en massa gamla låtar. Mormor precis som jag sjöng konstant med i allt hon kunde och musiken fanns hela tiden med. Så i dag önskades både I en sal på lasarettet och Lilla svarta Sara och jag vet inte när jag senast hört de två sångerna. Mormor brukade sjunga om den lilla sjuka flickan som fråga läkaren om hon kunde få åka hem till påsken och till mor, och hur läkaren med tår i blicken vände sej om och gick. Alltså den sången var så sorglig så det är inte sant.
 Minns att det fanns en kassett med Arthur Eriksson hos mormor och morfar där han sjöng om lilla svarta Sara och andra sorgsna melodier. Jag följde t.o.m med en gång till församlingshemmet när Arthur var där och sjöng. (slå det om ni kan :)) Jo så i dag har det varit nostalgi på hög nivå kan man säga.

Kom nu ihåg Samtal om livet i radion i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar