Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 februari 2012

Hej på er


Håhå! Ni skulle höra hur det låter från vardagsrummet. Alltså tror det är hockey på gång, mellan Finland och Sverige. Gubben häver ur sej otrevligheter så spottet yr och ifrågasätter allt och alla. Borde verkligen banda in honom så han skulle få höra efteråt för han har ingen aning om hur han går på.
Nåja, dagen annars har varit nästan för soft men borde inte klaga. Hade istället en mycket trevlig kväll med goa mamma igår när våra gubbar var på...just det, hockey. Vi lyssnade på Cohens nya, drack vin och gjorde smörgåstårta. Skrattade ihjäl oss åt farbror Frej (ni skulle bara veta vilka talanger som döljer sej här)och gubbens stora plånbok och min Burana.
I dag kom jag igång onödigt sent för att hinna med stordåd men en promenad i snöyran gjordes på förmiddagen. Sen sov jag bort en stor del av eftermiddagen, ni skulle bara veta hur bra jag blivit på att sova! Mot kvällen har jag faktiskt målat lite och en blev klar. Det föreställer Zeb ifall ingen ser det. Visade åt gubben och han sa blå snö??? Vaddå sa jag, skulle jag kanske lämnat pappret vitt eller? Tydligen ser han på världen genom ett litet barns ögon. Nåja det här med konst är långt ifrån hans grej, han är mera på det här vadskaviäta grejen.


Trots att det är söndagkväll har jag en bröddeg på jäsning. Det blir dock den enkla varianten med att grädda i långpanna och sen skära i bitar.
Så borde jag putsa upp mina arbetsglasögon eftersom jag nu ska söka mej tillbaka mot arbetsplatsen. I det skick jag varit så behövdes verkligen hela veckan och det kan bli en tung dag ännu i morgon. Men ser fram emot att träffa arbetskamraterna, det är ju de man saknar när man ligger hemma.
Nu till bröddegen.
Förresten en sak till bara som jag måste få berätta om. Erik hörde i fredags på X3M att den finska försäljningslistan den här veckan toppas av Leonard Cohen! Så har du inte redan skaffat den kan du snart vara den enda som är utan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar