Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 februari 2012

Familjekväll


Eftersom en i familjen har sportlov tyckte vi att nåt kul måste vi allt hitta på.
Frågade så om vi ska ut och skida,bio,simma eller...? Men svaret kom snabbt: Bowla till Kokkola och efteråt till Rax. Ingen dum ide alls så i kväll när alla var samlade passade vi på.
Först blev det lite bilfirmor eftersom Patrik i dag fått reda på att det är fast anställning på kommande. Superroligt för honom och en ny bil behöver han. Checkar förstås lite nu först vad som bjuds ut och en bilförsäljare skulle så gärna ha sålt en BMV åt honom men vi sa att alla såna bilar vi sett i diken i vinter är just av det märket. Patrik förklarade att han inte behöver ha nån sportig eller nån extra finess på bilen utan en helt vanlig standard som är trygg på vägarna. Det tyckte försäljaren var förståndigt tänkt och började prata om andra modeller.
Så bowlade vi då i en timme och jag tog förstås jumboplats men så är jag den som bäst hanterar en förlust också. En riktigt snygg bowlinghall finns i Chydenia med värsta diskostuket och sköna soffor/bänkar att luta sej tillbaka i medan man väntar på sin tur.
Sen flyttade vi oss över till Raxsidan och åt pizza och salladsbuffe´. En avslappnat tisdagskväll med skratt och gemenskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar