Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 februari 2012

Livsandarna återvänder


Vet inte om det beror på att det är fredag men jag känner mej rätt bra igen och det är en skön känsla.
Gubben och Erik drog iväg med mej till Kokkola i kväll och trots att jag suckade lite inombords och inte riktigt visste hur jag skulle orka gav jag mej och åkte med.
Fick rätt mycket egentid i väsk, sko och klädbutikerna och kände hur livsandarna återvände lite i taget.
Jag har en viss summa pengar som jag tänkt spendera på nåt speciellt bara för att det just handlar om dessa pengar men det hittade jag inte i kväll. Tänker ta en tur till Jeppis i morgon.
MEN jag hittade en glittrig liten sak som gjorde mej på partyhumör och när det ändå är gaygala på teve i kväll och jag känner mej fri och glad för folk som är lyckliga och inte trångsynta så slog jag till. -25% dessutom så blir det ju ännu bättre.


Så såldes denna lurviga sköna sak för halva priset och mamma fick en sån av mej i julklapp och jag var så sugen på den själv. En LODISKUFFAR japp och det är den enda (nästan) huvudbonad jag passar i. Kan tänkas ha att göra med att nästan hela fejset försvinner på mej när jag drar den över öronen och därav ser det riktigt bra ut. Så nu mamma borde vi slippa på nåt partaj med våra skuffare.
Glad hemkommen drog jag på mej mina två nya plagg och gjorde sköna moves genom hela huset och det tog de andra som friskhetstecken, eller så inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar