Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 29 februari 2012

12 år


Exakt för 12 år sen bar vi in de sista möblerna och flyttlådorna i vårt nybyggda hem.
Hemmet kändes kallt efter att dörren stått uppe efter allt som skulle stuvas in och jag var långt ifrån glad pigg och kurant.
Trött efter städning i gamla hyreslokalen och trött på allt kånkande. Dessutom en obarmhärtigt sjuk hals och Angina misstänktes. Sov dåligt den natten och fick uppsöka rådgivningen morgonen därpå för att få mina misstankar bekräftade.
Men mycket har hänt sen dess och vi har bokstavligt nött in oss i hemmet. Skönt det också på sitt sätt att man inte behöver vara rädd för att nån ska repa golvet eller skvätta ketchup utefter tapeterna.
Nu är lädret bortnött från sofforna och nån yta i golvet finns inte att tala om. Två rum fått nya tapeter och lite möbler utbytta. Sofforna står näst i tur, verkligen.
Mycket jag kan vara missnöjd med och det finns dagar när en bomb skulle kunna göra underverk i det hela men för det mesta trivs vi alla riktigt bra här i vårt krypin och om man får både vänta och spara till något nytt känns det så mycket bättre när den dagen kommer.
Det är ju trots allt till mitt enkla hem jag längtar efter arbetsdagens slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar