Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 februari 2012

Omväxlande måndag


Oj vad klockan går!
Har suttit ihopsjunken över arbetsbordet i kväll och sysslat med något riktigt roligt. Fick karlbesök på jobbet i dag och vi diskuterade mitt projekt som jag redan skrev om. Det är både hysteriskt roligt och otroligt nervöst så få se hur många vaktimmar jag får den närmsta tiden. Men jag är bra på gång enligt mej själv och senare i vår ska ni få ta del av det hela.
Gjorde en snabbvisit till arbetshälsovården i morse för att få läkare att skriva nya allergimediciner åt mej nu till vårsäsongen. Eftersom Prag också hägrar och våren är långt mera kommen där så gäller det att vara väl preparerad. Redde också på samma gång ut mitt svaga huvud inför eller snarare efter flygfärden. Jag har en tendens att lämna yr och konstig i huvudet flera veckor efter båt tåg och flyg så nu fick jag piller för det också. Det är så sant som gubben säger att det är tur att jag finns för annars skulle det inte gå runt för läkemedelsföretagen. Tur ändå att man gör någon nytta!
Eftermiddagen gick åt att packa gungdynor och det har jag aldrig gjort i mina snart 12 år på jobbet, så dagen har gått i en hiskelig fart.
Ljuslyktorna på bilden fullkomligt älskar jag. Egentligen är det dricksglas och används mest som det men det går lika bra att ha värmeljus i dem. Jag har 5 st så det finns ännu ett mörkt blått och ett vin rött och har tillhört min farmor och farfar. Som liten användes de mycket i Lappfors och det var alltid roligt att se vilken färg mjölken blev. Nu hade då farmor dessa då hon flyttade in på Essehemmet men jag såg aldrig att hon använde dem. Frågade så snällt av henne i fall jag kunde få dem och bedyrade att hos mej skulle de komma i användning. Visst fick jag dem och dukningen blir både pigg och vacker med dessa glas som blivit nötta av tiden men för mej är de så vackra än i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar