Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag


Nu är grävmaskinen igång igen här utanför fönstret.
Hela skrivbordet hoppar av knackandet de håller på med och Zeb går med jämna mellanrum och tittar i fönstret vad de håller på med egentligen. Ljudet kan man bli galen av tror jag.
Kan inte tänka på hur det ser ut när våren kommer och snön smälter. Om man inte varit särskilt trädgårdsinspirerad förut hur sjutton kan man vara det när det ser ut som ett granatfält runtomkring en.
Nej jag sitter inne tills gräs har växt överallt, om det nu nånsin blir grönt igen efter den här behandlingen.
Alla hjärtans dag ja. Vi åt stora hjärtmunkar med sylt och grädde och rosa glasyr på jobbet och vissa åt så de var rosa i skrevet hela förmiddagen. Hrmm...
I kväll är vi två som ska hälsa på en jobbkompis som länge varit sjukskriven och det känns som en bra sysselsättning en dag som denna.
Fick en pratstund med chefen i dag och fick en förfrågan om ett projekt. Kände mej mycket hedrad över denna förfrågan och tackade ja på stubinen. Hoppas jag nu bara lyckas med uppgiften också. Berättar mera framåt våren, vet inte hur mycket jag kan avslöja i nuläget. Spännande!
En kram till er alla mina vänner. Ta hand om er så hörs vi igen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar