Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 februari 2012

Handmade by Me


Minns ni mitt stora dilemma här strax före jul när limporna skulle bakas och jag hann dricka upp den mörka ölen före jag hittat receptet och det hela höll på att bli ett stressmoment.
Då tänkte jag att nu ska alla favoritrecept och några till klippas ur de där tidningarna och samlas på ett ställe. Att ha favoritrecept spridda i ca 20 stycken inredningstidningar kan bli för mycket för vem som helst.


Sagt och gjort travade jag in till bokhandeln här i mellandagarna och köpte ett svart snyggt album (troligtvis är det tänkt för foton men man har väl eget huvud att tänka med) och åkte nöjd hem igen. På kvällarna när det inte var så mycket annat håll igång satt jag med en hop tidningar och saxen i högsta hugg.


Viktigaste var ju att få till en riktig snajsig pärm som ser tilltalande ut och som jag själv gillar. Bilder är lika viktiga som själva recepten enligt mej. Det är som att riva av med en blodig biff och servera på papperstallrik, då infinner sej inte riktigt den rätta känslan. Nej finporslinet fram och låt fantasin flöda. Vi äter lika mycket med ögonen. Kom ihåg ljusen mina vänner, i ljusets sken blir vi alla vackra.


Så nu har jag suttit och klistrat och limmat och känt mej lycklig som en förskole elev med sin klippbok. Passlig göra i snortider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar