Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 februari 2012

Som på bio


När man har gått hemma några dagar och tycker det mesta börjar smaka trä kan den minsta lilla sak som händer bli intressant. I dag fick jag en bra stund av mej med att sitta och titta ut genom fönstret på grävmaskiner lastbilar och dumprar. Som en liten ivrig flicka satt jag där med näsan tryckt mot rutan och följde med. Sån blir jag av flunssa.


Har haft kontakt till arbetshälsovården och fått förlängt sjukledigt veckan ut.
Sitter och gapar som en fisk på torra land och tröttheten övermannar mej titt som tätt.

Bäst passar jag hemma med fina väninnans sjal virad om mej och eldar i spisen mellan varven.
Zeb ligger här bredvid med en kurrande mage. Igen har han stoppat i sej nåt olämpligt och får så lida för det i dag. Hästskit och ensillage är två godisfavoriter och att magen då blir dålig har jag full förståelse för. I går hade han en jämthund på besök när jag hämtat Erik från praktiken och han var halvt hysterisk en lång stund efter att vi tagit in honom. Lade sej inte till ro utan vankade av och an eller bara satt och stirrade.Om det var en hanne eller tik som var på besök hann jag aldrig undersöka men det lär ska synas sen om det föds epileptiska långhåriga jämthundsvalpar hos någon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar