Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 5 september 2014

Äntligen här


Äntligen fredag måste jag ju säga trots att det blev en tre dagars vecka för mej.
Men det är alltid på sin plats med fredagar. Framför mej ligger två veckor med permittering och det är i och för sej inte så roligt men jag tar det helt enkelt som mitt eget lilla höstlov. Ska försöka hinna ikapp både här inne och där ute men också göra nåt trevligt, som att träffa vänner och måla nån tavla.
I går var jag på en härlig träff med Purmoväninnan och hemma igen skulle jag köra mitt pilatesprogram, ja jag sportar med det nu och har hittat en massa dolda muskler i min kropp. Hur bra som helst. Det är inte före man tar sej ner på golvet samtidigt som man ser ett övningsprogram på datorn som man inser i hur dålig form man är. Där låg jag och sprattla och kände mej som en blyklump de första gångerna och hela jag krampade av ansträngning, men hur det nu än är så känns det bättre och bättre. Gäller bara att hålla igång nu när jag väl kommit i gång.
Tror jag ska ta mej ut till fotbollsplanen i kväll när sonen har match. Borde kanske cykla efter att ha slukat en hemmagjord hamburgare av modell större. Inte mycket som slår det i matväg en fredagkväll i och för sej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar