Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 29 september 2014

Tidsbrist


Oj vad jag tycker kvällarna är korta.
Så lite tid för sånt som är roligt och som intresserar. Istället är det måsten som helt enkelt måste göras. Det ska lagas mat, dammsugas upp sand och hundhår, betalas räkningar, sånt elände som inte alls är humörhöjande på nåt vis. För man vet ju att i morgon är alla hungriga på nytt, hunden har igen slarvat in och banne mej om det inte finns nya räkningar i postlådan också.
Så trög var jag att jag tänkte att jag orkar bara inte ute och valla hunden, inte ut i blåsten, nej nej nej.
Men det var riktigt skönt och uppfriskande och färgerna tyckte jag var riktigt speciella i kväll.
Här har klippts gräsmatta och få nu se hur länge än man får hålla på med det, kan inte tro det är färdigt ännu. Gubben har gått loss med motorsåg på pilträden och då var det ingen hejd på honom. Annat var det nog när vi igår skulle kvista ur det andra äppelträdet, då höll han minsann tillbaka.
Så har jag valt ut tavlor till den årliga jurybedömda utställningen som ska inlämnas i morgon. Vet inte varför jag håller på med det för det om nåt kan ge mej ångest. Att granskas av andra och inte komma med känns riktigt bittert. Det är mer än min självkänsla klarar av, tror jag. Hittills har det gått bra och alltid har nån tavla kommit med. Men det kan så lätt ändra.
Nåja, det blir morgondagens pest och pina. Det lite som är kvar av kvällen ska ägnas åt bokläsandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar