Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 7 september 2014

Spunk

Nånting är spunk med nätet.
Det har fixats och trixats med datorn i helgen och om det är det eller ett problem utifrån som gör det men jag kan inte lägga in några bilder just nu.
Och det är hemskt!
Mitt liv består av bilder känns det som och visst är det intressantare att ta del av en blogg som också innehåller bilder. Det är åtminstone min mening.
Gårdagen var rätt fullproppad fast jag egentligen inte vet vad som gjordes. Vi var åtminstone till Pavis på kvällen med fackavdelningen för att äta god mat och allmänt hänga och ha det trevligt.  Rockade loss fläsket på dansgolvet gjorde vi före vi for hem. Mamma jag och några andra hugade. Släpp loss när det är möjligt skulle jag vilja säga. Det blir inte roligare än vad man gör det.
Så i dag vaknade jag med förkylning i kroppen och hjärnan full med snor.
Riktigt onödigt nu när jag ska vara ledig och få världen färdig som jag tänkt. Men det var smått väntat eftersom det redan befinner sej i huset, höstens första förkylningsturne´.
Så i dag blir det lugna puckar med eftermiddagsvila, varma drycker och en vitlöksklyfta i varsin näsborre. Det är grejer det och så ser man ju så snygg ut dessutom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar