Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 30 september 2014

En må bra kväll


Har fixat mej en må bra kväll en enkel tisdag kväll.
Packade in tre tavlor i bilen när jag kom hem i dag. Körde dem till stan, skrev lappar som skulle klistras bakom, fyllde i blankett och betalade. Lämnade tavlorna utefter väggen i utställningshallen bland en massa andra. Tror det aldrig varit så många tavlor där på en gång och mera kom in hela tiden. Jag förälskade mej på direkten i ett verk som garanterat kommer med. Ska se om jag får lägga upp nån bild senare av det. Helst ska ni ju alla till Tobaksmagasinet för att se utställningen sen. På lördag är det vernissage klockan 15 i fall att.
Först på väg hem fick jag verklig ångest över det jag lämnat dit men det var så dags. Hur som helst är det de bästa jag åstadkommit under det här året och mycket mer än så kan jag inte.
Svängde hem till mamma och beklagade mej över mitt mindervärdeskomplex som alltid finns där. Hon trugade i mej spagetti som den mamma hon är och så rann det mesta av mej. Skit samma vad andra tycker liksom. Trött så trött blev jag och åkte hem till mej. Kröp upp i soffan och tittade på Dicte som bandades i går medan bastun värmde.
Och nu sitter jag här nybadad med varm choklad och doftljus som sprider en lätt vaniljarom i rummet. Nöjd nöjdare nöjdast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar