Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 september 2014

Svårt att vänja sej


Nån har spelat ett spratt eller? Vi har inte lila väggar i uterummet!
Åtminstone färgstark och glatt blev det ju.

Måste få jämra mej lite till över det kalla vädret. Det kom så överraskande efter "sommar"veckorna vi hade här tidigare. Snö på marken i morse om än väldigt lite, regn hagel snö och sol om vartannat under dagen.
Var ute på en blixtvisit och gick med händerna långt nertryckta i fickorna och axlarna uppdragna. Konstaterade att det finns en del som frusit under natten men det lämnade med en blick på det och så gick jag huttrandes in igen. Väntar på bättre tider som lär ska komma redan till helgen.
Gubben tog sej an Zeb så det var jag tacksam för.
Hade fantiserat om en loppisrunda i stan i kväll eftersom jag mest bara "tållar" på här hemma, men nej det var så skönt att komma hem så den tanken försvann med ett phuff! Kanske i morgon.
Nej ikväll kryper vi upp i soffhörn och fåtöljer för att se filmen Noah. Känns som om det är perfekt göra en kall onsdagskväll som denna.
Men först, kaffe! Denna ljuva brygd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar