Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 2 september 2014

Sakta men säkert framåt


Det går bättre i dag.
Eller så är det för att jag tycker det är bättre och därför inte törs göra nåt för att förändra på saken.
En sakta sakta promenad med Zeb och då kände jag en konstig styvhet i höft och ner efter benen men inget som gjorde ont. Så nu hoppas jag på det bästa och att jag kan arbeta i morgon.
Vindruvorna har mognat och hälften är uppätna. Några klasar hänger ännu i uterummet och de ska in än i dag. Smakar lite som svarta vinbär tyckte jag men lite sötare. Så är de ju så små nu första året att de innehåller mest stenar. Men lite roligt är det hur som helst att äta egenodlade druvor.


Fantastiskt väder har vi nu och tur i oturen kan jag passa på att njuta av sol och värme. Hösten är ju alldeles underbar med den klara luften. Satt i går i trädgårdsgungan och läste med Zeb vid mina fötter. Vad skulle det bli av mej om jag inte hade hans sällskap.


Ja ni ser ju att tiden blir lång när man kan hålla på  och trixa med fotografier. Mobilen har många roliga möjligheter, det gäller bara att hitta dem.


Har suttit och raderat e post i dag eftersom gubben ska fixa datorn och allt onödigt ska bort. Det tog en evighet kan jag säga och av det lärde vi oss att börja radera vartefter och inte bara lämna.
Nu borde jag ännu gå igenom fotografierna men de har jag mera koll på, tack och lov.
Ni vet med det här bloggandet så tas det en massa bilder. Jag springer mest omkring med mobilen för jämnan och jag tycker de bilderna duger riktigt bra så här till vardags. Men ungefär hälften av det som blir taget används aldrig och sånt ska bort nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar