Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 26 september 2014

Samarbete


Vet ni igår tog jag bara en paus från allt.
Klädde av mej rollen som husmor och stack i väg ensam på stan. Inte blev det mera än två loppisar men tror jag aldrig förut har satt ner så mycket tid på att rota bland böcker och njuta av vackert glas.
Mer behövdes inte och jag kom hem som en mycket gladare hustru och mamma.
Med mej hade jag en trave böcker och denna ljuslykta. Samlar så smått på dessa och har nu fem i min samling. Drömmer om att få ett antal till och kunna sprida ut dem på bordet, de ger så fint ljus.

I morse la jag fram iden om att vi i kväll samarbetar med att få huset städat. Alla slutade halv fyra och klockan fem var det städat och putsat och vi kunde alla sätta oss och äta. Det gick enkelt med uppvärmningar från gårdagen och så blev det kaffe med kladdkaka och grädde till efterrätt. Bara för att det är fredag.
På det sättet har vi alla en hel härlig fredagskväll till att göra vad vi vill. Ute piskar regnet och blåsten gör att det är riktigt höstligt. Känner hur ett lugn lägger sej i kroppen och den här helgen ska jag mest göra det som är bra för just mej. Landa ordentligt i mej själv, läsa och skriva. I första hand.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar