Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 september 2014

Höja glädjen en nivå


Min absoluta favoritplats om jag nu räknar bort sängen där jag ändå trivs bäst. Finns det nåt bättre än när du är trött, dra ullsockor på mot benvärk och krypa ner bland fårlakan och kuddar.
Men här i fåtöljen bland böcker, påbörjade stickningar, papper och pennor trivs jag. Alldeles särskilt nu när det är mindre höststormar och regn på utsidan.


Riktigt bra blev det när jag fick en fotpall eller grovvirkad fotboll kanske. Jag kan inte sitta som folk längre utan benen ska opp och hittills har bord och kuddar vara i farten men nu är jag så nöjd, så nöjd.


Även om jag nu är en riktig hemmakatt så vill även jag ut och se mej omkring ibland.
Stockholm har varit på tapeten allt sedan i somras och i dag, äntligen så kom vi till skott och bokade flyget. Ett Stockholm i höstskrud och träffar med vänner och min lillebror. Mer behövdes inte för att höja glädjen en nivå. Ser så fram emot det.


Lilla fruntimret och jag har en del gemensamt.

1 kommentar:

  1. Jag är också en typ av person som älskar att gå i ullstrumpor så snart det blir kallt :)

    SvaraRadera