Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 9 september 2014

Morgon i köket


Jag skulle ju visa hur köket blev att se ut med nytt i tygväg.
Höstigt och murrigt men alldeles rätt just nu. Jag gillar färger och det syns i vårt hem, inte skrikiga utan mycket ton i ton men ändå färg och mönster.
Här i köket har jag tillbringat morgonen. Gjort en plåt pizza som går att ätas kall åt den byggande sonen. Matstället han besöker nu på dagarna skulle visst servera nån tomatfylld fisk i morgon så i morse sa han bestämt att den dagen får det bli smörgåsar. Fisken hade han ätit men han äcklas av tomater så det står härliga till. Det lär vara hans storebror och faster som traumatiserade honom redan som liten med att äta tomat så att saften och frön rann ner efter hakan och på kläderna. Det tyckte han var vidrigt och än i dag får jag honom inte ens att skiva tomater till salladen. Så jag gjorde pizza åt honom, lite matigare än vanliga smörgåsar.
Svängde också ihop en äppelkaka och börjar verkligen bli led på äpplena nu. Men äppelkaka är ju trots allt gott. Kanske jag borde brygga mej en kaffekopp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar