Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 september 2014

På gång


Blev så förskräckligt inspirerad när min blogg och fb vän Petras Kreativa hade gjort kransar häromdagen. Vill ju inte vara sämre jag inte utan klippte till syrenhortensior och aronia och satte igång.


Har en oval ljuskrans som jag vid flera tillfällen försökt få bortsåld på loppis utan att lyckas och nu var jag så glad att den fanns kvar för där hade jag liksom stommen klar direkt.
Och ja jag vet att ljusen skär sej men nu var det de enda som fanns hemma men ska bytas ut vid tillfälle.


Gardinstyget som jag visade för några dagar sen då?
Det har jag sytt en gardinkappa av och som alltid skiter det sej hur jag än vänder och vrider på saker och ting. I fållen när ljuset låg på syntes klart och tydligt SVANEFORS quality of SWEDEN. Hur länge tror ni jag skulle klarat av att se på det? Hösten hade blivit oändligt lång kan jag säga. Men nu var det så att det fanns lika mycket tyg till eftersom det var beslutsångest vid inköpet om det skulle bli kappa eller panel.
Symaskinen stod fortfarande fram och när vi ätit i kväll drog jag ett djupt andetag och fräste ihop en ny kappa, utan text. Den första kappan syddes om till en bordslöpare och maj gådd så nöjd jag var. Cohen hann sjunga 24 låtar åt mej under tiden och utan hans stöd och hejarop hade jag inte rott projektet i land.
Ni ska få se slutresultatet bara jag får lite fint i köksfönstret också. Så måste den blåa plastmattan bytas ut, passar liksom inte riktigt ihop med gardinen...
Det rullar på så att säga, när ett projekt är färdigt måste det och det bytas ut för att passa in och vem vet om det nånsin blir klart. Men under tiden har jag roligt och våndas tillika.
Nu ska jag och vädra hunden och jobbat har jag i dag fast inte blev jag bättre i ryggen men kan inte säga att jag blev sämre heller. Så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar