Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 19 september 2014

En vänskapskväll


När en tanke och en ide´ dyker upp i skallen på en gäller det att greppa den på direkten.
Så gjorde jag i går vilket resulterade i en kväll med vänskap, grillad korv och en alldeles härlig höstkväll med ännu lite värme från dagen.


Vi hade tagit oss ut till Bockabron vid Kiisk och fick vara alldeles ensamma förutom en fiskare som kom senare med kamouflagekläder så vi hade inte riktigt koll på i vilken buske han befann sej.
Våra karlar gjorde upp eld och grillade korv och bacon som vi åt med sallader och annat smått och gott. Dagsfärskt bröd fanns till och med.


En stilla kväll med endast rop från en fågel och våra skratt hördes.
När kylan började krypa in under kläderna begav vi oss hemåt stärkta av både korven och den friska luften. Inte ens älgflugorna var till besvär, en endaste plockade jag ur håret.
En kväll när den är som bäst, i goda vänners sällskap.

6 kommentarer:

  1. Sir ut som ni å sko va i lappmarkerna fina bilder hälsn mamm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns riktiga pärlor i vår närmiljö :)

      Radera
  2. Jag har inte riktigt kommit mig för att tacka ännu för den underbara kvällen. Tack för att ni finns och förgyllde vår kväll just den dagen!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sånt vänner är till för :)

      Radera