Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 15 oktober 2020

Alla dessa regler

- Ja du var riktigt duktig i går men du måste förstå att man inte kan leva på gamla meriter så värst länge. Du måste faktiskt ta och skärpa till dej hördudu.


- Till exempel det där med att du får vara ute länge och sen kommer du in och uträttar dina behov. Här inne! Både ettan och tvåan!


- Och i dag började du tugga dörrmattan, som du hittills låtit bli. Varför gjorde du det? Räcker det inte med att du har leksaker utspridda över hela golvet att tugga på? Att du då ännu till går loss på mattes dörrmatta!?



- Det är ju helt okej att du tar nån morot ur landet nu som då, men det passar sej inte att äta tio stycknar på raken bara så där. Det är därför du blir så full av gaser i magen och släpper dej till allas förskräckelse. Det är sånt du måste lära dej, förstår du?

                   Å vilket tjat,tjat, tjat och mera tjat. Jag ooorkar iiinte höööra meeer. *Gääässsp*


 En scen ur vårt dagliga liv här hos oss.

Annars har det varit en riktigt trevlig torsdag. Lotta hämtade upp stackars billösa mej och vi rattade i väg till Sunds. Det är som att få terapi i alla dess former att få gå där och titta på allt fin ögonfröjd. Vi var mycket strikta med munskydd och handskar och käsidesi däremellan. Hemma delade vi på en pizza vi beställt efter vägen och slog oss ner med varsin kaffekopp och lät Bonzo stå för underhållningen. Härligt att komma sej ut ibland och se lite folk och få nya intryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar