Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 oktober 2020

En regnig söndag

I dag vaknade vi till en grå och regnig söndag. Tur att träden är som ett fyrverkeri annars kunde man deppa ihop. Jag har nu de senaste dagarna läst den fjärde boken i serien De sju systrarna, en pocket på 600 sidor och den tog slut i dag. Underligt vad man kan känna sej tom efteråt då jag levt mej in i CeCes liv i nutid och Kittys i dåtid. Ska ta tag i Maias bok i kväll den första i ordningen och försöka hålla mej till rätt ordning nu. Den sjätte boken kollade jag att kommer ut på svenska ännu i oktober men jag väntar tills den blir pocketform, så mycket billigare då. De två böckerna jag saknat i serien beställde jag faktiskt i storpocket i dag, lite annat format men det hjälps inte.

Ungdomarna kom på mat i dag och P och L hade med sej bullkladdkaka och glass till kaffet. Så roligt med överraskningar och gott var det.


Det här fotot togs i går när vädret var betydligt bättre och Bonzo röjde runt där ute. Jag kunde skriva under att han prövade våra nerver i går men har fixat allt till rätta i dag med att verka mycket klok lugn och förståndig. Tror att regnvädret suttit i honom.

Hälsade på en trött farmor i kväll. Hon sa att jag får prata så lyssnar hon bara men vi hade fina diskussioner trots allt. Jag har bara lite svårt att lämna henne sen. Men tacksam så länge vi slipper innanför dörrarna, hur det blir ännu i höst vet ingen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar