Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 13 oktober 2020

Så olika dagarna kan vara




 Jag skrev det inte i går men gårdagen var en skitdag. Och bara för att allt känts så mycket bättre i dag och jag kan jämföra så nämner jag det.

Ni vet, man kan vakna på morgonen och tycka att allt är mest skit före man ens fått upp ögonen. Att gå hemma med en valp hela dagarna kan vara det mest ljuvliga men också väldigt ensamt och osocialt. Att bara prata valpspråk som man av nån konstig anledning gör, det kan man bli helt kokko i huvudet med. Så när gubben kom hem och vi satte oss med varsin kaffekopp hävde jag ur mej allt elände jag tyckte jag hade på hjärnan och jag fick liksom utlopp och jag sa faktiskt till före att jag är på ett riktigt pissigt humör. Inte undra på så mycket piss jag hade torkat under dagen, vi var helt osynkade Bonzo och jag i går. 

Så gubben hjälpte mej utan knorr med att fylla i papper på datorn och så såg vi film efteråt. Han undrade om jag ville följa med ut och cykla men jag hade ont i knät (och var småsur). Sen fick Bonzo nån form av skvira och sket ner hallgolvet två gånger under kvällen. Såg ut som ett fyrverkeri utan så mycket fyrverkeri då om ni förstår vad jag menar. 

Men i dag har solen lyst ute och inne och även i sinne. Jag skurade golv så länge Bonzo skakade galler, och bara att få in en fräschare doft i huset blir man på bättre humör av. Jag skötte min hygien extra noga. Vissa dagar orkar jag bara inte. Satte till och med en skvätt parfym och kände mej väldigt kvinnlig i fem minuter. Gjorde övningar för att stärka mage och rumpa, jo jag tackar jag.

Vi har tillbringat mycket tid ute i dag Bonzo och jag. Städat ur uterummet, tvättat krukor och räfsat ihop flera kärror löv. och han har lagt en pott här inne. Vi har synkat så fint, vid minsta gnäll har jag rusat med koppel och stövlar och sen gjort segertecken när han kommit ut i gräset och ställt sej bredbent och strilat eller krökt ryggen och balat prinskorvar. Berömt och gett ryggdunkningar och godis.

Herregud så olika dagarna kan variera och med glädje ser jag fram emot morgondagen. Då har vi program och nya spännande saker att uppleva. Heja oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar